Informatie lidmaatschap Bevelanden

Informatie lidmaatschap KNNV Bevelanden

Is een landelijke vereniging voor natuurliefhebbers. De nadruk ligt bij het actief omgaan met deze natuur. Deze activiteit bestaat onder andere uit het inventariseren en beheren van natuurgebieden. Ook worden excursies georganiseerd.

De afdeling Bevelanden

Is een regionale afdeling van de landelijke vereniging. De activiteiten vinden voornamelijk plaats op Noord- en Zuid-Beveland.
De afdeling heeft ca. 150 leden en donateurs.
Binnen de afdeling zijn een aantal werkgroepen.

Werkgroepen. 
Deze afdeling heeft meer werkgroepen te weten: Beheerswerkgroep, Paddestoelenwerkgroep, Plantenwerkgroep, Strandwerkgroep, Rietputwerkgroep en een Vogelwerkgroep die met een aparte website die zeer nauw verbonden is met de KNNV Afdeling Bevelanden. Je kan dan deelnemen aan de activiteiten van andere werkgroepen van de afdeling en je kan mee met natuurkampen, die landelijk worden georganiseerd.

Foto Matthijs H ©. Gebroken dijk bij het Goese Sas

Lid worden en Contributie

De contributie voor leden bedraagt vanaf 17 jaar € 32,50 per jaar, voor huisgenoten betaal je dan extra € 10,- per persoon een welkomst geschenk. Contributie voor donateurs minimaal  € 14,00 per jaar. Contributie huisgenoten betalen minimaal € 2,50 per jaar. Donateurs zijn geen lid van de landelijke KNNV. Je ontvangt  5 x per jaar ons eigen mededelingenblad ‘het ’t Heelblaadje’ waarin de diverse activiteiten van afdeling De Bevelanden worden aangekondigd en elke twee maanden ontvang je Natura, het contactorgaan van de landelijke KNNV. Bovendien heb je korting op alle uitgaven van de KNNV bibliotheek. Betaling a.u.b. voor 1 maart van het jaar op IBAN NL20 INGB 0003 9394 12 t.n.v. KNNV Bevelanden te Goes. Adreswijzigingen e.d. doorgeven aan de ledenadministratie: Foort M. s Gravenpolderseweg 56, 4462 CH Goes, e-mail: Contact.

Wild u lid worden van de KNNV Afdeling Bevelanden meld u zich hier dan aan. Dan gaat eerst een bericht naar de landelijke KNNV, daarna wordt het doorgestuurd naar de plaatselijk KNNV afdeling, en wordt er daarna contact met u op opgenomen.