Paddenstoelenwerkgroep. Crystella weekend in Den Osse, Schouwen vlakbij Brouwershaven

Crystella weekend in Den Osse, Schouwen vlakbij Brouwershaven. De leden van onze werkgroep worden in de gelegenheid gesteld een dag mee te lopen. Neem daarvoor contact op met Henk of mij.

Uiteraard beïnvloeden de Coronabeperkingen in grote mate onze activiteiten KNNV Bevelanden volgt de richtlijnen van de overheid rond Covid-19. Ondanks corona konden de meeste excursies gewoon doorgang vinden, uiteraard met inachtneming van de regels. Dit hield in dat we sommige periodes met groepjes van maximaal twee mensen door weer en wind op stap konden.
Zie website: Cristella-weekend in Den Osse, Zeeland.

Datum & tijd
vr 5 november 2021 van 0:00 tot 0:00